Algemene Informatie

Tisniewaar.nl toont op geheel eigen wijze de berichtgeving van enkele honderden Nederlandstalige (en een paar Engelse) RSS feeds. Het laatste nieuws, sport, wetenschap, intervieuws.. noem maar op! We verzamelen zoveel mogelijk leuke berichten van zoveel mogelijk bronnen en proberen die zo prettig mogelijk weer te geven.

Bediening

U hebt vast niet veel moeite gehad met de bediening van de site. U bent tenslotte ook op deze pagina gekomen door op het blauwe vraagteken te klikken, of op de over ons link onderaan. De pauze knop en het instellen van de snelheid van de nieuwsitems had u natuurlijk ook al gevonden. Maar dat u de pauze ook met de spatiebalk en de snelheid ook met de pijltoetsen kunt regelen misschien nog niet?

Met het f knopje dat u op elk item aantreft kunt u een Facebook venster openen waarmee u dat bericht (inclusief foto) op uw Facebook tijdlijn kunt plaatsen. Daarin kunt u aanloggen (indien nodig) en dan op OK klikken. Soms blijft de foto na het aanloggen weg; sluit het venster dan en klik opnieuw op de 'f'. Dat lost dit probleem bijna altijd op.

Met het vogeltje naast de 'f' kunt u op dezelfde manier het item op Twitter plaatsen, en met de P daarnaast op Pinterest, wanneer u voor die 'social media' sites een account hebt.

Met de vette "P", helemaal rechts-boven op elk item, kunt u dat item parkeren. Daarmee haalt u dat item uit de lijst en plaatst u het als klein plaatje in een kolom rechts. Op een later moment kunt u de items uit die kolom terugzetten door er op te klikken. Handig wanneer u iets speciaals zoekt, of berichten wilt vergelijken.

De kleine foto's die in de linker kolom omhoog kruipen verraden niet direct waar het bericht over zal gaan, maar soms ook heel duidelijk wèl... en als u zeker weet dat u dat item liever niet wilt lezen, dan kunt u het rigoureus uit de lijst verwijderen door er enkel op te klikken. Deze optie herkent u aan het rode kruis over de foto, en is alleen beschikbaar bij de bovenste preview.

Bedrijfsgegevens

Tisniewaar.nl wordt ontwikkeld en geëxploiteerd door Tisniewaar, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KvK nr 55534953. Voor alle overige vragen kunt u terecht bij de directie van Tisniewaar middels het online contact formulier.